ZTE S3003 e un smartphone bizar cu carcasă din metal, tocmai certificat de TENAA; Vine fără camere!

1.595 ori
<b>ZTE S3003 e un smartphone bizar cu carcasă din metal, tocmai certificat de TENAA; Vine fără camere!</b>ZTE S3003 este un smartphone cu carcasa metalică, care tocmai a primit certificarea autorităţii TENAA. Terminalul se remarcă prin lipsa unei camere principale, dar şi a celei frontale, lucru bizar pentru anul 2015. &nbsp; &Icirc;n ziua de azi...

ZTE S3003 este un smartphone cu carcasa metalică, care tocmai a primit certificarea autorităţii TENAA. Terminalul se remarcă prin lipsa unei camere principale, dar şi a celei frontale, lucru bizar pentru anul 2015.

În ziua de azi până şi cel mai slab dotat feature phone găseşte loc pentru o cameră măcar VGA la bord. E foarte posibil ca acest model să fie destinat celor care lucrează în medii securizate, în care camerele sunt interzise. Spre exemplu în apărare şi securitate, sau în fabricile Foxconn, unde e interzis accesul cu camere. ZTE S3003 este un telefon cu grosime de 7.4 mm, cu sasiu metalic şi suport LTE.

El cântăreşte 117 grame şi are un ecran TFT de 5 inch, cu rezoluţie de 1280 x 720 pixeli, iar dotările sale includ un procesor quad core de 1.5 GHz, 1 GB RAM, 8 GB stocare şi slot microSD. Handsetul vine cu o carcasă aurie şi probabil va avea un preţ binişor sub 150 de dolari, având în vedere specificaţiile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×