ZTE S3003 e un smartphone bizar cu carcasă din metal, tocmai certificat de TENAA; Vine fără camere!

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.399 ori
<b>ZTE S3003 e un smartphone bizar cu carcasă din metal, tocmai certificat de TENAA; Vine fără camere!</b>ZTE S3003 este un smartphone cu carcasa metalică, care tocmai a primit certificarea autorităţii TENAA. Terminalul se remarcă prin lipsa unei camere principale, dar şi a celei frontale, lucru bizar pentru anul 2015. &nbsp; &Icirc;n ziua de azi...

ZTE S3003 este un smartphone cu carcasa metalică, care tocmai a primit certificarea autorităţii TENAA. Terminalul se remarcă prin lipsa unei camere principale, dar şi a celei frontale, lucru bizar pentru anul 2015.

În ziua de azi până şi cel mai slab dotat feature phone găseşte loc pentru o cameră măcar VGA la bord. E foarte posibil ca acest model să fie destinat celor care lucrează în medii securizate, în care camerele sunt interzise. Spre exemplu în apărare şi securitate, sau în fabricile Foxconn, unde e interzis accesul cu camere. ZTE S3003 este un telefon cu grosime de 7.4 mm, cu sasiu metalic şi suport LTE.

El cântăreşte 117 grame şi are un ecran TFT de 5 inch, cu rezoluţie de 1280 x 720 pixeli, iar dotările sale includ un procesor quad core de 1.5 GHz, 1 GB RAM, 8 GB stocare şi slot microSD. Handsetul vine cu o carcasă aurie şi probabil va avea un preţ binişor sub 150 de dolari, având în vedere specificaţiile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×