Rezultatele din testul benchmark GFXBench dezvăluie prezența unui procesor 64-bit pe Samsung Galaxy A5

1.156 ori
<b>Rezultatele din testul benchmark GFXBench dezvăluie prezența unui procesor 64-bit pe Samsung Galaxy A5</b>Remarcat ieri într-o nouă serie de fotografii live, iată că astăzi Samsung Galaxy A5 își dezvăluie și câteva dintre specificații prin intermediul testului benchmark GFXBench. Pe lângă detaliile cu privire la sistemul de operare și numărul...

Remarcat ieri într-o nouă serie de fotografii live, iată că astăzi Samsung Galaxy A5 își dezvăluie și câteva dintre specificații prin intermediul testului benchmark GFXBench. Pe lângă detaliile cu privire la sistemul de operare și numărul de megapixeli ai camerei, aflăm și faptul că Samsung Galaxy A5 va sosi cu un procesor pe 64-bit.

Din câte putem vedea, Galaxy A5 oferă un display HD de 4.8 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1.2 GHz (64-bit), 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare, o cameră foto principală de 12 megapixeli și o cameră foto secundară de 5 megapixeli.

Aflăm că telefonul aduce și un GPU Adreno 306, sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat, GPS, WiFi, Bluetooth și un senzor de proximitate. După cum bine știm, Galaxy A5 va oferi o carcasă uni-body realizată din aluminiu, detaliu care ne va permite ulterior să îl numim “primul smartphone metalic” al celor de la Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×