HTC Desire Eye apare În noi imagini cu câteva zile Înainte de lansare oficială

1.275 ori
<b>HTC Desire Eye apare În noi imagini cu câteva zile Înainte de lansare oficială</b>Din câte putem observa, în ultimul timp pe web au tot ajuns o mulțime de informații și fotografii cu noile produsele HTC ce vor fi lansate pe 8 octombrie, și anume HTC One (M8 Eye), respectiv Desire Eye. Astăzi, noi imagini cu modelul Desire Eye...

Din câte putem observa, în ultimul timp pe web au tot ajuns o mulțime de informații și fotografii cu noile produsele HTC ce vor fi lansate pe 8 octombrie, și anume HTC One (M8 Eye), respectiv Desire Eye. Astăzi, noi imagini cu modelul Desire Eye își fac apariția pe web, materiale ce pot fi regăsite mai jos.

Potrivit ultimelor zvonuri, HTC Desire Eye va debuta în două nuanțe de culoare (roșu, albastru), acestea fiind similare cu cele introduse pe modelul HTC Desire 820, terminal ce a fost lansat în cadrul IFA 2014. Odată cu apariția acestor noi imagine, putem observa mai detaliat camera frontală de 13 megapixeli ce adoptă și un bliț dual-LED.

HTC Desire Eye apare În noi imagini cu câteva zile Înainte de lansare oficială

Se așteaptă ca HTC Desire Eye să aducă un display Full HD de 5.2 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 de 2.3 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB și o baterie de 2.400 mAh. Totodată, Desire Eye va beneficia și de certificare IPX7 pentru rezistență la apă și praf.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×