Rezultatele RIM În Q2 2012, cădere pe toate planurile

1.163 ori
<b>Rezultatele RIM În Q2 2012, cădere pe toate planurile</b>Toată lumea știe că RIM se află pe un trend descendent. Compania canadiană nu a reușit să se mențină în ultimii doi ani la nivelul exploziei din domeniul smartphone-urilor, Samsung și Apple le-au luat locul și în mediul business. &nbsp; Au...

Toată lumea știe că RIM se află pe un trend descendent. Compania canadiană nu a reușit să se mențină în ultimii doi ani la nivelul exploziei din domeniul smartphone-urilor, Samsung și Apple le-au luat locul și în mediul business.

Au fost date cifrele pentru Q2 2012, ei au un alt an financiar și nu merg pe trimestrele tradiționale. Să vedem câteva date din această perioadă:

  • vânzări de 2.9 miliarde dolari, cu 31% mai puțin față de perioada similară din 2011;
  • 7.4 milioane de smartphone-uri și 130.000 de tablete Playbook, 80 de milioane de abonați BlackBerry.

Speranțele RIM pentru gama BlackBerry se leagă de BB10 - BlackBerry 10, sistemul lor de operare mobil optimizat pentru touch și pregătit a fi lansat în prima parte a lui 2013. Vom vedea dacă BB10 va reuși să se ridice la nivelul iOS și Android, să-i facă pe oameni să mizeze pe RIM și nu pe nume mult mai celebre din domeniu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×