HTC One X+ apare În fotografii clare și detaliate, păstrează lookul lui One X

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.869 ori
<b>HTC One X+ apare În fotografii clare și detaliate, păstrează lookul lui One X</b>Ieri aflam că HTC One X+ va costa 600 de euro din broșura unui operator britanic și astăzi vedem două noi imagini cu terminalul, cu carcasa de culoare neagră. Observați că se păstrează mare parte din designul lui One X, inclusiv acel look unic...

Ieri aflamHTC One X+ va costa 600 de euro din broșura unui operator britanic și astăzi vedem două noi imagini cu terminalul, cu carcasa de culoare neagră. Observați că se păstrează mare parte din designul lui One X, inclusiv acel look unic al camerei din spate cu blițul integrat în acel mecanism circular.

HTC One X+ va aduce în plus doar un procesor Tegra 3 upgradat la 1.7 GHz, iar terminalul va dispune și de o baterie de 1800 mAh, 1 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli, plus tehnologie Beats Audio și 32 GB spațiu de stocare. E interesant că în scăparea de ieri vedeam că noul One X sosea direct cu 64 GB de memorie internă și acum apare cu 32 GB. Bănuiesc că ambele versiuni vor fi disponibile, cu o diferență minimă de preț. Terminalul rulează Android 4.1 Jelly Bean preinstalat și personal consider că nu reprezintă un upgrade major față de One X.

Vestea bună e că probabil HTC One X va beneficia de o scădere de preț, sau va fi scos de pe piață pentru a face loc acestui model, deși această măsură ar fi puțin aberanta. HTC One X este unul dintre cele mai bune smartphone-uri Android de pe piață și există destule persoane care îl prefera în locul unui Samsung Galaxy S III, inclusiv eu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×