RIM lanseaza BlackBery Media Sync cu suport iTunes

1.027 ori

Research in Motion, producatorul canadian responsabil cu telefoanele BlackBerry a incercat din rasputeri in ultimul an sa-si repozitioneze smartphone-urile pe piata drept produse consumer-friendly. Continuand initiativa, compania a lansat recent aplicatia...

Research in Motion, producatorul canadian responsabil cu telefoanele BlackBerry a incercat din rasputeri in ultimul an sa-si repozitioneze smartphone-urile pe piata drept produse consumer-friendly. Continuand initiativa, compania a lansat recent aplicatia BlackBerry Media Sync pentru PC-urile ce ruleaza Windows, permitand posesorilor de telefoane BlackBerry sa transfere cu usurinta continuturi multimedia pe smartphone-uri.

BlackBerry Media Sync

O functie cheie in BlackBerry Media Sync este abilitatea de a opera in tandem cu softul Apple iTunes. Aplicatia transfera la ora actuala doar trackuri muzicale care nu sunt protejate prin DRM, dar ofera suport si pentru playlisturi iTunes si continuturi "album art". Puteti descarca si testa Media Sync chiar acum prin intermediul site-ului BlackBerry aici.

Retineti faptul ca softul ruleaza doar pe BlackBerry Pearl, Curve si smartphone-urile din seria 8800, dar suntem siguri ca si terminalul Bold 9000 va fi inclus pe aceasta lista dupa lansarea sa. La ora actuala, serviciul poate transfera doar fisiere in format wav, mp3, aac sau m4a, iar in ce priveste protectia DRM, trebuie sa aflati ca majoritatea melodiilor de pe iTunes sunt protejate prin aceasta tehnologie, deci nu vor fi disponibile prin Media Sync.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×