RIM pregătește cel puțin 6 terminale BlackBerry 10 OS pentru 2013

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.159 ori
<b>RIM pregătește cel puțin 6 terminale BlackBerry 10 OS pentru 2013</b>știm că pe 30 ianuarie e ziua cea mare pentru canadienii de la Research in Motion, care ne vor introduce într-o nouă eră a BlackBerry-urilor, lansând un nou OS și noi telefoane. Deocamdată știm doar de două modele, BlackBerry Z10 și X10, primul...

știm că pe 30 ianuarie e ziua cea mare pentru canadienii de la Research in Motion, care ne vor introduce într-o nouă eră a BlackBerry-urilor, lansând un nou OS și noi telefoane. Deocamdată știm doar de două modele, BlackBerry Z10 și X10, primul un flagship full touch și al doilea un handset cu tastatura fizică QWERTY.

Se pare că producătorul nord-american are planuri mai mari de atât, anunțând că vor lansa cel puțin 6 terminale BB 10 OS în acest an. Informația a venit de la CMO-ul companiei, Frank Boulben, într-un interviu cu Fierce Wireless. Ideea este că noile BlackBerry-uri să se adreseze unui segment mai mare de public și să acopere toate gamele de prețuri. Aparent RIM nu are vreo înțelegere cu operatorii în acest moment și acest aspect le permite să stabilească prețurile după o strategie proprie.

Din același interviu aflăm că BB 10 se va lansa cu cel puțin 70.000 de aplicații în magazinul său și că are un suport puternic din partea dezvoltatorilor. RIM avea o cotă de 5.3% din piața smartphone în trimestrul 3 din 2012, conform Gartner, cu 11% mai puțin decât în 2011, iar acum cu acest nou produs compania își joacă ultima carte. Fie va fi un succes, fie RIM va înceta să existe, așa cum o știm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×