Rival pentru BlackBerry? Motorola XT300 isi face aparitia pe web in noi imagini (Video)

1.334 ori
<b>Rival pentru BlackBerry? Motorola XT300 isi face aparitia pe web in noi imagini (Video)</b>Desi Motorola pare a se ocupa mai mult de tabletul pe care il pregateste pentru lansare prin operatorul Verizon, iata ca faimosul producator american de handseturi Android a lasat sa scape pe web o imagine cu un terminal foarte interesant: Moto XT300....

Desi Motorola pare a se ocupa mai mult de tabletul pe care il pregateste pentru lansare prin operatorul Verizon, iata ca faimosul producator american de handseturi Android a lasat sa scape pe web o imagine cu un terminal foarte interesant: Moto XT300.

Acesta este un slider cu tastatura QWERTY tip portrait, despre care aflam pentru prima oara in luna iulie. Designul sau aminteste de cel al lui Palm Pre, iar simbolul ochiului rosu de pe ecran, caracteristic seriei Droid plaseaza acest handset in seria de modele de succes Motorola care le include pe Droid 1, 2 si Droid X.

E foarte posibil ca telefonul sa soseasca in variante separate CDMA si GSM, iar dotarile sale includ o camera de 3.2 megapixeli, taste touch sub ecran si un difuzor de mari dimensiuni in partea din spate.

Rival pentru BlackBerry? Motorola XT300 isi face aparitia pe web in noi imagini

Rival pentru BlackBerry? Motorola XT300 isi face aparitia pe web in noi imagini

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×