Varianta de retail Nokia X apare Într-un video unboxing ce vine din India

Autor:  | Publicat în:  Nokia 846 ori
<b>Varianta de retail Nokia X apare Într-un video unboxing ce vine din India</b>Anul acesta, compania finlandeză Nokia a decis că este timpul să joace și pe alte fronturi prin lansarea unei noi game de terminale ce rulează un Android puternic customizat. Astfel, Nokia a introdus pe piață nici mai mult nici mai puțin de 3...

Anul acesta, compania finlandeză Nokia a decis că este timpul să joace și pe alte fronturi prin lansarea unei noi game de terminale ce rulează un Android puternic customizat. Astfel, Nokia a introdus pe piață nici mai mult nici mai puțin de 3 terminale cu Android: Nokia X, Nokia X+ și Nokia XL.

Astăzi, avem ocazia să aruncăm o privire asupra unui mic video unboxing al variantei de retail Nokia X ce a ajuns în India. Din câte se poate observa, pachetul ce conține telefonul este unul destul de compact, acesta adoptând o nuanță albastră.

în interiorul cutiei găsim telefonul propriu-zis, manualele, o pereche de căști standard roșii și încărcatorul. Din păcate, cablu microUSB lipsește din cutie, la fel ca și o serie de capace de schimb care ar fi fost binevenite. Din câte am aflat acum câteva zile, Nokia X se vinde în India la un preț de 8.599 rupii ~ 450 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×