Rivalul celor de la Vertu este originar din Olanda și se numește Bellperre; aceștia lansează modelul Touch

Autor:  | Publicat în:  Bellperre 628 ori
<b>Rivalul celor de la Vertu este originar din Olanda și se numește Bellperre; aceștia lansează modelul Touch</b>După cum bine știm, în lume terminalelor de lux nu sunt prezenți, sau mai bine zis cunoscuți atât de mulți producători pe câți există. O companie despre care nu am auzit până în acest moment este și Bellperre, producător ce a anunțat de...

După cum bine știm, în lume terminalelor de lux nu sunt prezenți, sau mai bine zis cunoscuți atât de mulți producători pe câți există. O companie despre care nu am auzit până în acest moment este și Bellperre, producător ce a anunțat de curând un nou smartphone ce vine să concureze pe piață cu terminalele celor de la Vertu.

Spre deosebire ce Vertu, această companie se axează mai mult pe lansarea de smartphone-uri cu specificații ceva mai slabe, dar cu prețuri mai accesibile față de competitorii săi. Astfel, modelul Bellperre Touch sosește cu un procesor dual-core de 1.2 GHz, un display HD Super AMOLED de 4.9 inch, 2 GB memorie RAM și 48 GB spațiu de stocare.

Bellperre Touch

Vom mai primi și o cameră foto principală de 8 megapixeli, un senzor frontal de 1.9 megapixeli, și conectivitate 4G LTE, NFC, respectiv Bluetooth 4.0. Aflați că Bellperre Touch este realizat din oțel inoxidabil 316, iar display-ul este protejat de sticlă de safir. Pe spate vom fi întâmpinați de inserții de piele în diferite nuanțe.

Rivalul celor de la Vertu este originar din Olanda și se numește Bellperre; aceștia lansează modelul Touch

Totodată, vom putea alege unele ediții personalizate ce includ piele de bivol, sau chiar și de aligator. Bellperre Touch cântărește 138 grame și măsoară 9.4 mm în grosime. Prețul pentru ediția cu piele de bivol este de 2.600€, în timp ce varianta cu piele de aligator ne va scoate din buzunar 3000€.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×