Nokia HERE Maps pentru iOS e aproape gata, conform echipei de dezvoltatori

Autor:  | Publicat în:  Nokia 524 ori
<b>Nokia HERE Maps pentru iOS e aproape gata, conform echipei de dezvoltatori</b>în vreme ce zilele trecute am primit o actualizare a lui HERE Maps pe Windows Phone și Android, utilizatorii iOS încă așteaptă să primească faimosul software navigațional turn by turn și în App Store. Ei bine, indicii cu privire la această...

în vreme ce zilele trecute am primit o actualizare a lui HERE Maps pe Windows Phone și Android, utilizatorii iOS încă așteaptă să primească faimosul software navigațional turn by turn și în App Store. Ei bine, indicii cu privire la această lansare au început să apară.

Nokia ar fi anunțat că aplicația e "aproape gata" și poate că va sosi chiar azi, într-o zi de 13 cu noroc. între timp HERE Maps a trecut de pragul de 3 milioane de descărcări pe Android. Printre avantajele acestei soluții se număra navigarea offline și evident gratuitatea softului. Ultima actualizare a lui HERE Maps aducea hărți 3D pentru malluri, aeroporturi și alte structuri similare, descărcare a hărților în fundal și copierea vocilor de ghidare pe card SD.

Cu această ocazie aplicația a trecut din faza beta într-o versiune matură și afișează acum și accidentele care provoacă blocaje în trafic. Printre avantajele lui HERE Maps versus Google Maps se număra eficienta crescută a rutelor trasate pe hartă, elementele și opțiunile mai ample ale interfatei HERE și evident posibilitatea de navigare offline.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×