Telefon pentru persoane in varsta - cu probleme de auz: ClarityLife

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 2.003 ori
<b>Telefon pentru persoane in varsta - cu probleme de auz: ClarityLife</b>Sub deviza "un telefon pentru mama ta" aflam de la Gizmodo de acest ClarityLife, terminal destinat persoanelor in varsta sau celor cu probleme de auz. Handsetul este dotat cu un display de mari dimensiuni, dar si cu un amplificator audio, care atinge 20...

Sub deviza "un telefon pentru mama ta" aflam de la Gizmodo de acest ClarityLife, terminal destinat persoanelor in varsta sau celor cu probleme de auz.

Handsetul este dotat cu un display de mari dimensiuni, dar si cu un amplificator audio, care atinge 20 de decibeli, in cazul vocii persoanei care apeleaza utilizatorul. Exista un buton one-touch in partea din spate a telefonului, astfel ca respectiva doamna in varsta/domn va trimite mesaje text sau va suna la 5 numere predefinite. Cea mai buna oferta in cazul lui ClarityLife este faptul ca terminalul soseste fara abonament, dar ne intrebam ce va face un pensionar cu 800 de minute gratuite?

Acest terminal este unul de nisa, dar o idee destul de buna incat sa prinda, in special daca pretul este decent. Avand in vedere populatia imbatranita a lumii (si a Romaniei, deci), un astfel de produs este mai mult decat util pentru mamele/bunicile utilizatorilor actuali de iPhone. Evident ca posesorii de LG Prada de azi vor avea cu totul alte "telefoane pentru batrani", dar asta e o poveste SF pe care o lasam in seama mintilor luminate de la Nokia si Sony Ericsson.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×