Robotul care rezolva cubul Rubik are un smartphone Samsung la bază, vrea recordul mondial (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 810 ori
<b>Robotul care rezolva cubul Rubik are un smartphone Samsung la bază, vrea recordul mondial (Video)</b>Folosind un Samsung Galaxy S4 și un robot atașat acestuia, Samsung vrea să obțină recordul mondial pentru viteza de rezolvare a cubului Rubik. Provocarea va avea loc în cadrul unui târg de tehnologie din Marea Britanie în acest weekend. &nbsp;...

Folosind un Samsung Galaxy S4 și un robot atașat acestuia, Samsung vrea să obțină recordul mondial pentru viteza de rezolvare a cubului Rubik. Provocarea va avea loc în cadrul unui târg de tehnologie din Marea Britanie în acest weekend.

​

Robotul poartă numele de Cubestormer 3 și el va încerca să bată timpul de 5.27 secunde al predecesorului său. Noul robot are la bază un Samsung Galaxy S4 drept creier, care analizează cubul și dă comenzi către 4 brațe robotice, ce învârt cubul. O astfel de invenție Samsung a mai fost realizată în trecut, dar acum avem parte de un mic upgrade.

Vechiul robot avea un procesor dual core ARM Cortex A9, un Exynos 4 de pe Samsung Galaxy S II, deci evoluția la un Exynos 5 Octa pe Galaxy S4 va fi simțită. Cubestormer 3 este rezultatul muncii de 18 luni a unei echipe ce îl include și pe David Gilday, inginer ARM și Mike Dobson, inginer pe sisteme de securitate la Securi-Plex.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×