Nu vom avea un Samsung Galaxy S5 Premium, dar oficialii Samsung oferă indicii despre Note 4 și alte modele noi

1.498 ori
<b>Nu vom avea un Samsung Galaxy S5 Premium, dar oficialii Samsung oferă indicii despre Note 4 și alte modele noi</b>S-a tot vorbit în ultima vreme despre o versiune Premium de Galaxy S5, o versiune de lux din seria F, dar iată că azi oficialii Samsung pun piciorul în prag și contrazic aceste teorii. Ultimele zvonuri indicau existenta unui Galaxy S5 cu design...

S-a tot vorbit în ultima vreme despre o versiune Premium de Galaxy S5, o versiune de lux din seria F, dar iată că azi oficialii Samsung pun piciorul în prag și contrazic aceste teorii. Ultimele zvonuri indicau existenta unui Galaxy S5 cu design metalic și dotări mai bune, inclusiv un ecran 2K și 3 GB RAM.

Ei bine acest model nu va exista, cel puțin nu în forma în care credeam noi, după cum afirma chiar J.K. Shin șeful Samsung. Infirmarea a venit în cadrul unui interviu cu o publicație coreeană, dar tot aici am avut parte de o surpriză: confirmarea lui Galaxy Note 4. Ea a sunat ceva de gen "evident, la toamnă vom avea parte de un nou model Galaxy Note".

Rețineți că Shin nu a negat total existența unui smartphone metalic high end de la Samsung, deoarece știm că seria F există, doar că noul venit nu va avea nici o legătură cu Galaxy S5. înainte să vă bucurați prea tare, un terminal precum acesta ar sosi mai degrabă pe piața asiatică și atât, cu șanse minime de a ajunge și la noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×