ROM-ul Android 2.3.5 pentru Samsung Galaxy S II, disponibil pentru download!

2.269 ori
<b>ROM-ul Android 2.3.5 pentru Samsung Galaxy S II, disponibil pentru download!</b>Posesorii unui Samsung Galaxy S II au un telefon-hit, asta e sigur, dar cum rămâne cu actualizările sale software? "Blocați" la Android 2.3.3, acești utilizatori au acum la dispoziție Android 2.3.5 sub formă de actualizare neoficială. Softul se...

Posesorii unui Samsung Galaxy S II au un telefon-hit, asta e sigur, dar cum rămâne cu actualizările sale software? "Blocați" la Android 2.3.3, acești utilizatori au acum la dispoziție Android 2.3.5 sub formă de actualizare neoficială. Softul se poate descărca de aici.

Informațiile vin de la Pocketnow, care îi citează pe SAM Firmware și pe creatorii lui DarkyROM, implicați în această versiune neoficială de Gingerbread . Recent am aflat că Galaxy S II ar fi vândut deja 10 milioane de unități, ceea ce înseamnă că își va depăși predecesorul, pe Galaxy S, care a vândut la fel de multe modele anul trecut.

și rețineți că de abia acum se lansează în SUA Galaxy S II în versiuni dedicate operatorilor locali AT&T și T-Mobile. Rețineți că Pocketnow ne recomandă să nu instalăm deocamdată software-ul, mai ales că el nu aduce îmbunătățiri majore terminalului și că ar fi mai bine să rămânem la versiunea actuală. în plus, e o chestiune de săptămâni, sau în cel mai rău caz luni până ce vom primi update-ul oficial prin metoda OTA (Over the Air).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×