Motorola Atrix 2 vine cu un nou tip de Lapdock, iată noile sale dotări

2.051 ori
<b>Motorola Atrix 2 vine cu un nou tip de Lapdock, iată noile sale dotări</b>Deși în ultima vreme s-a vorbit mai mult despre Motorola Droid RAZR, iată că există și alte modele de smartphone ale companiei care ne pot stârni interesul. Este și cazul lui Motorola Atrix 2, un nou terminal dual core cu Android produs de...

Deși în ultima vreme s-a vorbit mai mult despre Motorola Droid RAZR, iată că există și alte modele de smartphone ale companiei care ne pot stârni interesul. Este și cazul lui Motorola Atrix 2, un nou terminal dual core cu Android produs de compania recent achiziționata de către Google.

Aflăm că handsetul va veni la pachet cu un nou accesoriu Webtop, pe numele său Lapdock 100. Telefonul va sosi în oferta operatorului AT&T întâi și aici este vorba despre un telefon pe care îl cunoșteam în prealabil sub numele de cod Edison. Iată ce listă de specificații va avea acest telefon:

  • Display: 4.3 inch, qHD
  • Camera: 8 megapixeli, autofocus, bliț single LED
  • Memorie: 1 GB RAM, 8 GB memorie internă, slot microSD (card de 2 GB la pachet)
  • Conectivitate: HSPA+, WiFi, Bluetooth
  • Baterie: 8.5 ore de convorbiri, 15.9 zile de funcționare în mod standby

în ce privește noul accesoriu Lapdock 100, acesta este mai mic decât precesorul sau, măsurând doar 10.1 inchi, în loc de 11.6. Trebuie menționat și faptul că Motorola Atrix 2 se va conecta la lapdock prin intermediul unui cablu, deci nu va trebui introdus ca într-un dock special. Să vedem acum și ce preț va avea acest model de telefon, urmaș al unui device pe care Motorola îl numea "cel mai puternic smartphone al momentului", atunci când a fost lansat.

Motorola Atrix 2

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×