ROM-ul lui HTC Desire portat pe Nexus One inainte de lansare

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.362 ori
<b>ROM-ul lui HTC Desire portat pe Nexus One inainte de lansare</b>Printre terminalele de top prezentate de HTC saptamana trecuta la Mobile World Congress 2010 se numara si HTC Desire, smartphone care vine cu aceleasi specificatii ca si Google Nexus One, plus cateva imbunatatiri. Avantajul lui Desire este constituit de...

Printre terminalele de top prezentate de HTC saptamana trecuta la Mobile World Congress 2010 se numara si HTC Desire, smartphone care vine cu aceleasi specificatii ca si Google Nexus One, plus cateva imbunatatiri. Avantajul lui Desire este constituit de software-ul folosit, dar iata ca pana si acesta a fost hackuit si portat pe Nexus One, desi noul HTC nu a fost lansat inca.

HTC Desire este bazat pe un software customizat de producatorul sau, o platforma imbunatatita fata de Nexus One, lansat in luna ianuarie a acestui an. Printre functiile in plus pe care le are noul handset fata de modelul cu branding Google se numara interfata Sense, o aplicatie pentru camera care suporta recunoastere faciala, touch focus si altele.

Customizarile aduse lui Nexus One folosindu-se softul lui Desire au fost realizate de hackeri, folosind ROM-urile beta scapate pe web. Developerii de pe forumul Modaco afirma ca toate functiile noului telefon sunt compatibile cu cele de pe Nexus One, in afara de radio FM. Pana si tehnologia de anulare a zgomotului de fond va functiona cu ajutorul noului ROM, iar la capitolul probleme trebuie sa mentionam faptul ca nu este inca suportata captura video 720p si rezolutia camerei este blocata la 3 megapixeli.

Mai multe detalii si linkuri pentru download, de pe acest forum de hackeri.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×