ROM-ul lui Meizu M9 portat pe HTC EVO 4G

1.886 ori
<b>ROM-ul lui Meizu M9 portat pe HTC EVO 4G</b>Meizu M9 este urmașul celei mai celebre clone de iPhone, Meizu M8, dar probabil știați deja asta. Ceea ce nu știați este că ROM-ul lui M9 a fost portat recent pe HTC EVO 4G, nu că ar fi dorit cineva această platformă pe telefonul lor, ci pur și...

Meizu M9 este urmașul celei mai celebre clone de iPhone, Meizu M8, dar probabil știați deja asta. Ceea ce nu știați este că ROM-ul lui M9 a fost portat recent pe HTC EVO 4G, nu că ar fi dorit cineva această platformă pe telefonul lor, ci pur și simplu ca hobby al unor programatori.

Meizu M9 rulează Android, deci știm măcar pe ce se bazează acest ROM, aflat deocamdată în faza alpha, deci nu prea atractiv, dacă vă e teamă de buguri. Puteți descărca software-ul de aici dacă sunteți curioși, iar la această oră se lucrează și la porturi pe alte handseturi, precum Droid Incredible, iar acesta e doar începutul.

Printre utilizatorii care au testat ROM-ul există probleme cu resetările din senin și cu grafica, dar măcar telefonul are semnal și conexiune 3G. în curând vor sosi și patch-uri și poate și versiunea beta!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×