CyanogenMod 7, un nou ROM customizat, acum disponibil cu Android 2.3 Gingerbread inclus

Autor:  | Publicat în:  Android 2.054 ori
<b>CyanogenMod 7, un nou ROM customizat, acum disponibil cu Android 2.3 Gingerbread inclus</b>După o perioadă de teasing, iată că pasionații de ROM-uri customizate Android vor fi încântați să afle că au la dispoziție noul CyanogenMod 7. Aceasta este prima versiune oficială a acestui ROM customizat, probabil cu câteva buguri rămase...

După o perioadă de teasing, iată că pasionații de ROM-uri customizate Android vor fi încântați să afle că au la dispoziție noul CyanogenMod 7. Aceasta este prima versiune oficială a acestui ROM customizat, probabil cu câteva buguri rămase neacoperite, dar ca de obicei feedback-ul publicului este necesar pentru acest aspect.

Acest release include Android 2.3 Gingerbread, iar noul CyanogenMod este suportat pe terminale precum Nexus One, HTC Legend, HTC Desire, HTC EVO și variantele lor americane. Samsung Nexus S, HTC Aria și Desire HD tocmai au primit versiunile specifice. Puteți descărca de aici varianta care se potrivește terminalului dumneavoastră și să profitați de toate funcțiile pe care le pun la dispoziție Android 2.3 și smartphone-ul folosit.

Având în vedere că Gingerbread este inclus în acest soft, așteptați-vă la îmbunătățiri ale vitezei sistemului, la input mai rapid al textului, un control mai eficient al aplicațiilor, o viață mai bună a bateriei și noi efecte audio disponibile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×