Romanii Își pot alimenta contul PayPal direct din contul bancar, nu mai au nevoie de card pentru plata PayPal!

Autor:  | Publicat în:  PayPal 2.288 ori
<b>Romanii Își pot alimenta contul PayPal direct din contul bancar, nu mai au nevoie de card pentru plata PayPal!</b>începând din această săptămână 8 bănci din România le oferă clienților posibilitatea de a alimenta cu fonduri contul PayPal fără a folosi cardul. Ei vor putea folosi direct contul bancar, iar serviciul top-up a fost lansat de către PayPal...

începând din această săptămână 8 bănci din România le oferă clienților posibilitatea de a alimenta cu fonduri contul PayPal fără a folosi cardul. Ei vor putea folosi direct contul bancar, iar serviciul top-up a fost lansat de către PayPal și TrustPay, care nu percep taxe pentru utilizarea sa.

Lista de bănci include nume ca Raiffeisen, UniCredit Tiriac Bank, Volksbank sau Alpha Bank, dar și BCR sau CEC. Dacă vreți să folosiți serviciul top-up va trebui doar să accesați contul PayPal și să transferați suma pe care o doriți, cu un minim de 3 euro și maxim de 2000 de euro. Transferul se va face din contul vostru bancar în cel al TrustPay, iar banii vor ajunge apoi în contul PayPal.

Tranzacția se va face în maxim 4 ore în ziua lucrătoare în care s-a realizat transferul, asta doar în cazul băncilor partenere. Băncile care nu sunt înscrise în program vor avea nevoie de 1-2 zile lucrătoare pentru a finaliza procesul. Printre avantajele serviciului top-up se număra controlul cheltuielilor, evitând astfel achizițiile impulsive, siguranța, de vreme ce nu divulgați informații financiare și faptul că nu mai plătiți taxe extra.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×