Huawei Ascend W2, un nou telefon de buget cu Windows Phone 8

1.444 ori
<b>Huawei Ascend W2, un nou telefon de buget cu Windows Phone 8</b>Huawei este unul dintre partenerii Windows Phone care au rămas în continuare în acest segment dominat autoritar de către Nokia. Chinezii de la Huawei au anunțat sosirea unui nou terminal Windows Phone 8, modelul Huawei Ascend W2, pe care îl puteți...

Huawei este unul dintre partenerii Windows Phone care au rămas în continuare în acest segment dominat autoritar de către Nokia. Chinezii de la Huawei au anunțat sosirea unui nou terminal Windows Phone 8, modelul Huawei Ascend W2, pe care îl puteți vedea mai jos.

Acest handset concurează cu Nokia Lumia 520 și va sosi pe piața europeană în această lună. E vorba aici despre un smartphone cu display IPS LCD de 4.3 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli și o carcasă cu grosime de 9.9 mm. Terminalul cântărește 160 de grame și vine într-o varietate de culori, printre care și roșu, galben, negru și albastru.

Dotările acestui device includ un procesor Snapdragon MSM8230, un CPU dual core de 1.4 GHz, un GPU Adreno 305 și 512 MB RAM. Avem la dispoziție și 8 GB memorie internă, dar nu și slot microSD. în spate se afla o cameră de 5 megapixeli capabilă de captură video 720p, iar pe partea de conectivitate avem 3G, WiFi, Bluetooth 3.0 și microUSB 2.0. Bateria e o unitate de 1700 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×