Romtelecom și Cosmote colaborează cu Ericsson pentru un contract de servicii de suport

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 663 ori
<b>Romtelecom și Cosmote colaborează cu Ericsson pentru un contract de servicii de suport</b>Astăzi, Romtelecom și Cosmote România anunță parteneriatul încheiat cu Ericsson pentru un contract de servicii de suport integrat în zona de operare și întreținere Rețea. Astfel, departamentele de întreținere Rețea Pasivă, respectiv...

Astăzi, Romtelecom și Cosmote Româniaanunță parteneriatul încheiat cu Ericsson pentru un contract de servicii de suport integrat în zona de operare și întreținere Rețea. Astfel, departamentele de întreținere Rețea Pasivă, respectiv Monitorizare și Operare Rețea Fixă și Mobilă vor fi transferate la Ericsson România.

Această operațiune reprezintă un pas din procesul de consolidare pe termen lung a afacerii desfășurate de către Romtelecom și Cosmote ce va veni atât în beneficiul clienților, cât și a acționarilor, respectiv angajaților lor. Aflăm că Ericsson a fost ales în urma unei licitații la care au participat numeroși jucători de pe piața locală și internațională.

Contractul încheiat cu Ericsson va avea o durată de 7 ani, contract ce stipulează faptul că Ericsson va prelua responsabilitatea pentru operarea și întreținerea rețelelor cu și fără fir, transmisie, domenii core și IP, precum și operarea rețelelor pentru sistemele de suport operațiuni ale Romtelecom și Cosmote România.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×