30 de milioane de device-uri cu NFC au fost comercializate În 2011

Autor:  | Publicat în:  NFC 947 ori
<b>30 de milioane de device-uri cu NFC au fost comercializate În 2011</b>NFC este prescurtarea de la Near Field Communication și permite efectuarea de comunicații dintre două device-uri compatibile de la câțiva centimetri. Standardul NFC se dovedește util în operațiile financiare, conexiune mai facilă dintre un router...

NFC este prescurtarea de la Near Field Communication și permite efectuarea de comunicații dintre două device-uri compatibile de la câțiva centimetri. Standardul NFC se dovedește util în operațiile financiare, conexiune mai facilă dintre un router și smartphone, ș.a.m.d.

Imaginați-vă cum ar fi să vă transformați telefonul într-un adevărat portofel digital. Să puteți a face shopping fără a mai plăti cash sau cu cardul ci direct prin intermediul telefonului sau să intrați la metrou fără a mai avea o cartelă, etc.

S-a făcut un studiu de către Berg Insight și se pare că în 2011 au fost comercializate peste 30 de milioane de device-uri cu standardul NFC inclus. Până în 2016 se va ajunge la peste 700 de milioane de aparate compatibile. Cele 30 de milioane din 2011 vin de la 40 de aparate distincte, de la diverse companii. Unul dintre smartphone-urile compatibile este Samsung Galaxy Nexus.

Se spune că NFC va schimba modul în care facem achizițiile. Să vedem dacă este adoptat și de către magazine și mai ales de către consumatori.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×