Royal Revolt 2 disponibil acum și pe Windows Phone

760 ori
<b>Royal Revolt 2 disponibil acum și pe Windows Phone</b>După ce a primit o recenzie pe HTC One M8 de la colegul Alex, jocul Royal Revolt 2 ajunge și pe alte platforme decât iOS și Android. Jocul a debutat la acest final de săptămână pe Windows Phone, unde este disponibil tot gratuit. &nbsp; Acest titlu...

După ce a primit o recenzie pe HTC One M8 de la colegul Alex, jocul Royal Revolt 2 ajunge și pe alte platforme decât iOS și Android. Jocul a debutat la acest final de săptămână pe Windows Phone, unde este disponibil tot gratuit.

Acest titlu combina conceptul din Clash of Clans cu cel din primul Royal Revolt. Spre deosebire de predecesorul său, acum puteți să vă upgradati fortăreața și nu doar să jucați ofensiv. De la un tower offense, acest titlu a ajuns un fel de MMO strategic. Grafica 3D arata foarte bine și animațiile colorate sunt foarte bine realizate. în calea prințului nostru, cu unități subalterne precum cavaleri și arcași vor sta capcane, turnuri cu apa sau bombe și alte obstacole.

Veți putea să desenați o harta de apărare așa cum doriți, plasând turnuri unde doriți, dar și țepi și baricade care vor bloca inamicii. Rețineți că bătăliile se dau exclusiv online, deci trebuie să aveți terminalul mereu conectat la Internet. Royal Revolt 2 are deja mii de jucători în toată lumea și ei pot fi atacați și offline. La fel vi se întâmplă și vouă, deci mare atenție.

Descărcați jocul pe Windows Phone de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×