Royal Revolt review: un tower offense testat pe Nokia Lumia 1320 (Video)

927 ori
<b>Royal Revolt review: un tower offense testat pe Nokia Lumia 1320 (Video)</b>Dacă tot am avut un Nokia Lumia 1320 în teste recent, am zis să profităm de ocazie și să jucăm câteva jocuri pe el. Printre ele se numără și Royal Revolt, un tower defense atipic, detaliat mai jos. &nbsp; Jocul e disponibil gratuit pe Windows...

Dacă tot am avut un Nokia Lumia 1320 în teste recent, am zis să profităm de ocazie și să jucăm câteva jocuri pe el. Printre ele se numără și Royal Revolt, un tower defense atipic, detaliat mai jos.

Jocul e disponibil gratuit pe Windows Phone și este mai degrabă un tower offense decât defense, deoarece acum voi atacați în valuri și nu doar suprimați atacurile. Dezvoltat de Keen Games, acest titlu va pune în pielea unui prinț care se întoarce în regatul său pentru a-l găsi cotropit de rudele cele rele. Veți pune ostenii la treabă și veți chema și arcași pentru a ataca cetăți rivale.

Royal Revolt review: un tower offense testat pe Nokia Lumia 1320 (Video)​

în calea valului vostru de atacatori vor sta stavile, capcane, unități rivale și turnuri cu arcași. Veți putea chema în ajutorul prințului arcași, cavaleri și magicieni, toți cu upgrade-uri disponibile. și prințul are abilități speciale, printre care înghețare, foc sau vindecarea unităților din jurul său, dar și multe altele care pot fi deblocate.

Jocul vă oferă în jur de 40 de misiuni, dar devine foarte greu fără în app purchases la un moment dat. La finalul fiecărui nivel se afla o fortăreață pe care dacă o distrugeți câștigați respectivul nivel. Veți aduna aur cheltuit pe upgrade-uri și bijuterii pe care le cheltuiți pe upgrade-uri mai rare. Acest joc este destul de original și amuzant și primește nota 8.7 din 10. îl descărcați de aici pentru Windows Phone, de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
​

Nokia Lumia 1320 prețuri actualizate:

Royal Revolt review, prezentat pe Nokia Lumia 1320

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×