LG Optimus G va primi actualizarea la Android 4.4.2 KitKat În această vară

1.241 ori
<b>LG Optimus G va primi actualizarea la Android 4.4.2 KitKat În această vară</b>Deși a fost lansat acum mai bine de doi ani, iată că cei de la LG nu au renunțat la actualizările pentru modelul LG Optimus G. Potrivit operatorului francez SFR, LG Optimus G va primi actualizarea la sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat chiar în...

Deși a fost lansat acum mai bine de doi ani, iată că cei de la LG nu au renunțat la actualizările pentru modelul LG Optimus G. Potrivit operatorului francez SFR, LG Optimus G va primi actualizarea la sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat chiar în această vară.

Astfel, cei de la LG vor sări direct de la versiunea 4.1.2 JellyBean la Android 4.4.2 KitKat. La capitolul specificații tehnice, LG Optimus G încântă printr-un display True HD-IPS de 4.7 inch, un procesor quad-core tactat la 1.5 GHz, 2 GB RAM și o cameră foto principală de 13 sau 8 megapixeli în funcție de regiune.

De asemenea, telefonul vine la pachet și cu o cameră frontală de 1.3 megapixeli. Rămâne de văzut în ce lună va sosi mai precis update-ul pentru Optimus G și care vor fi următoarele terminale pe lista de actualizări a celor de la LG.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×