Rusia vrea să interzică emoticoanele gay de pe Facebook şi dacă se poate chiar întreg Facebookul

822 ori
<b>Rusia vrea să interzică emoticoanele gay de pe Facebook şi dacă se poate chiar întreg Facebookul</b>Autorităţile ruse s-au sesizat cu privire la emoticoanele gay folosite pe Facebook şi investighează acum dacă e cazul să le interzică sau nu. E cunoscut faptul că &icirc;n Rusia homosexualitatea nu este tolerată şi nici Facebook nu e privit cu...

Autorităţile ruse s-au sesizat cu privire la emoticoanele gay folosite pe Facebook şi investighează acum dacă e cazul să le interzică sau nu. E cunoscut faptul că în Rusia homosexualitatea nu este tolerată şi nici Facebook nu e privit cu ochi prea buni de către preşedintele Vladimir Putin.

Mikhail Marchenko, un parlamentar rus a propus autorităţilor guvernamentale să verifice dacă pictogramele ce reprezintă doi băieţi sau două fete sărutându-se încalcă reglementările din 2013. Acestea interzic în orice mod "propaganda homosexuală", pentru a feri minorii de expunere. Serviciul Federal de Supraveghere a Comunicaţiilor a intrat pe fir şi investighează, urmând să ia măsuri.

Şi Twitter şi alte reţele sociale au astfel de emoji-uri şi nu am auzit de vreo problemă în cazul lor. Rusia are un dinte împotriva celor de la Facebook, după ce unul dintre oamenii de încredere ai lui Putin a fost cenzurat pe FB atunci când a folosit o insultă etnică la adresa ucrainienilor pe pagina sa personală. Serviciul Federal de mai sus nu se joacă, fiind responsabil cu banarea meme-urilor cu celebrităţi, a site-urilor ruseşti pe bază de bitcoin, cenzurarea social media şi obligarea bloggerilor să dea cu subsemnatul din când în când.

Bine aţi venit în Rusia!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×