Rusia vrea să interzică emoticoanele gay de pe Facebook şi dacă se poate chiar întreg Facebookul

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 794 ori
<b>Rusia vrea să interzică emoticoanele gay de pe Facebook şi dacă se poate chiar întreg Facebookul</b>Autorităţile ruse s-au sesizat cu privire la emoticoanele gay folosite pe Facebook şi investighează acum dacă e cazul să le interzică sau nu. E cunoscut faptul că &icirc;n Rusia homosexualitatea nu este tolerată şi nici Facebook nu e privit cu...

Autorităţile ruse s-au sesizat cu privire la emoticoanele gay folosite pe Facebook şi investighează acum dacă e cazul să le interzică sau nu. E cunoscut faptul că în Rusia homosexualitatea nu este tolerată şi nici Facebook nu e privit cu ochi prea buni de către preşedintele Vladimir Putin.

Mikhail Marchenko, un parlamentar rus a propus autorităţilor guvernamentale să verifice dacă pictogramele ce reprezintă doi băieţi sau două fete sărutându-se încalcă reglementările din 2013. Acestea interzic în orice mod "propaganda homosexuală", pentru a feri minorii de expunere. Serviciul Federal de Supraveghere a Comunicaţiilor a intrat pe fir şi investighează, urmând să ia măsuri.

Şi Twitter şi alte reţele sociale au astfel de emoji-uri şi nu am auzit de vreo problemă în cazul lor. Rusia are un dinte împotriva celor de la Facebook, după ce unul dintre oamenii de încredere ai lui Putin a fost cenzurat pe FB atunci când a folosit o insultă etnică la adresa ucrainienilor pe pagina sa personală. Serviciul Federal de mai sus nu se joacă, fiind responsabil cu banarea meme-urilor cu celebrităţi, a site-urilor ruseşti pe bază de bitcoin, cenzurarea social media şi obligarea bloggerilor să dea cu subsemnatul din când în când.

Bine aţi venit în Rusia!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×