Produse evoMAG.ro

S-a lansat Nokia N81, telefonul gamerilor!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 5.377 ori
<b>S-a lansat Nokia N81, telefonul gamerilor!</b>In cadrul evenimentului GoPlay de la Londra, Nokia a prezentat, pe langa noul Nokia N95 si mult-asteptatul telefon N81, ideal pentru gamerii din toata lumea. N81 este un smartphone care ruleaza Symbian, un quad-band GSM/EDGE dotat cu suport UMTS....

In cadrul evenimentului GoPlay de la Londra, Nokia a prezentat, pe langa noul Nokia N95 si mult-asteptatul telefon N81, ideal pentru gamerii din toata lumea.

N81 este un smartphone care ruleaza Symbian, un quad-band GSM/EDGE dotat cu suport UMTS. Terminalul are o grosime de 17.6 mm si cantareste 140 de grame, incluzand un display TFT de 2.4 inch, cu o rezolutie QVGA, Bluetooth stereo si Wi-Fi IEEE802.11 b/g cu UpnP (Universal Plug and Play). De asemenea, avand in vedere ca telefonul este un terminal de gaming, el include si o serie de taste destinate acestei functii de divertisment. N81 este primul handset dotat cu noua platforma N-Gage, fiind disponibil in 2 variante.

Una dintre acestea are culoarea vaniliei si este dotata cu un slot microSD si un card de 1 sau 2GB, care soseste inclus in pachet. Cealalata versiune este un Nokia N81, cu o memorie de 8GB. Ambele sunt dotate cu camere de 2 megapixeli cu flash, care suporta inregistrare video VGA la 15fps si o camera secundara CIF pentru videoconvorbiri. Pe langa aceste feature-uri, este inclus si un port microUSB si unul audio/video de 3.5mm. N81 va fi disponibil la un pret de 370 de euro, fara taxe, iar versiunea de 8GB va costa 430 de euro , de asemenea fara taxe.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×