S-a lansat Nokia N81, telefonul gamerilor!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 5.480 ori
<b>S-a lansat Nokia N81, telefonul gamerilor!</b>In cadrul evenimentului GoPlay de la Londra, Nokia a prezentat, pe langa noul Nokia N95 si mult-asteptatul telefon N81, ideal pentru gamerii din toata lumea. N81 este un smartphone care ruleaza Symbian, un quad-band GSM/EDGE dotat cu suport UMTS....

In cadrul evenimentului GoPlay de la Londra, Nokia a prezentat, pe langa noul Nokia N95 si mult-asteptatul telefon N81, ideal pentru gamerii din toata lumea.

N81 este un smartphone care ruleaza Symbian, un quad-band GSM/EDGE dotat cu suport UMTS. Terminalul are o grosime de 17.6 mm si cantareste 140 de grame, incluzand un display TFT de 2.4 inch, cu o rezolutie QVGA, Bluetooth stereo si Wi-Fi IEEE802.11 b/g cu UpnP (Universal Plug and Play). De asemenea, avand in vedere ca telefonul este un terminal de gaming, el include si o serie de taste destinate acestei functii de divertisment. N81 este primul handset dotat cu noua platforma N-Gage, fiind disponibil in 2 variante.

Una dintre acestea are culoarea vaniliei si este dotata cu un slot microSD si un card de 1 sau 2GB, care soseste inclus in pachet. Cealalata versiune este un Nokia N81, cu o memorie de 8GB. Ambele sunt dotate cu camere de 2 megapixeli cu flash, care suporta inregistrare video VGA la 15fps si o camera secundara CIF pentru videoconvorbiri. Pe langa aceste feature-uri, este inclus si un port microUSB si unul audio/video de 3.5mm. N81 va fi disponibil la un pret de 370 de euro, fara taxe, iar versiunea de 8GB va costa 430 de euro , de asemenea fara taxe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×