S-a vandut primul iPhone 3G!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.708 ori
<b>S-a vandut primul iPhone 3G!</b>S-a terminat cu asteptarea lui iPhone 3G, cel putin pentru o parte a globului acum ca o serie de clienti din Australia au reusit sa cumpere mult-asteptatul terminal, dupa 11 ore de stat la coada. Bret Howell, un barbat de 36 de ani este primul din...

S-a terminat cu asteptarea lui iPhone 3G, cel putin pentru o parte a globului acum ca o serie de clienti din Australia au reusit sa cumpere mult-asteptatul terminal, dupa 11 ore de stat la coada. Bret Howell, un barbat de 36 de ani este primul din Australia care se poate lauda care a cumparat un iPhone 3G.

De-a lungul asteptarii plictisitoare, viitorii clienti au primit cafea gratuita, gustari, pizza si chiar masaje, toate din partea reprezentantilor magazinului Optus, care comercializa telefonul. Printre oamenii care asteptau se aflau persoane de toate varstele, tati cu fiicele, sarbatoriti si oameni care calatorisera kilometri buni pentru a asista la acest eveniment. Multi australieni au evitat sa cumpere un iPhone 3G prin Optus, deoarece acest operator cerea o garantie clientilor si nici macar atunci nu garanta ca acestia ar fi avut prioritate la cumpararea handsetului.

Bret Howell iPhone 3G

Reprezentantii magazinului au observat absenta totala a tinerilor, de vreme ce majoritatea persoanelor de la coada aveau intre 30 si 40 de ani sau chiar mai mult. Pentru orele viitoare, pe masura ce restul magazinelor se deschid, publicul va fi distrat de catre DJ celebri si tot soiul de personalitati. Revenind la primul om care a cumparat un iPhone 3G, domnul Howell a platit o garantie de 50 de dolari pentru a-si asigura intrarea la petrecerea Optus organizata cu putin timp in urma. In ciuda faptului ca garantia a fost platita, Howell a venit mai devreme pentru a fi sigur ca nu rateaza noul iPhone.

In vreme ce australienii infrunta frigul si vantul rece, americanii se pregatesc si ei de lansare intr-un climat mai cald, dar cu aceleasi emotii ca si australienii si ca si japonezii despre care va vorbeam intr-un articol anterior.

Retineti faptul ca marea lansare a lui iPhone 3G in SUA va avea loc la New York la faimosul Apple Store la ora locala 8 am, adica ora 15:00 a Romaniei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×