S-au terminat problemele cu stocurile de HTC One, acțiunile HTC În creștere!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.722 ori
<b>S-au terminat problemele cu stocurile de HTC One, acțiunile HTC În creștere!</b>După câteva trimestre cu scăderi de venituri și profituri, HTC are parte de predicții pozitive din partea celor de la J.P. Morgan. O veste bună este și creșterea ratingului pentru acțiunile HTC, care au trecut de la un stadiu instabil la neutru....

După câteva trimestre cu scăderi de venituri și profituri, HTC are parte de predicții pozitive din partea celor de la J.P. Morgan. O veste bună este și creșterea ratingului pentru acțiunile HTC, care au trecut de la un stadiu instabil la neutru. și asta datorită rezolvării problemelor cu stocurile de HTC One, conform zvonurilor.

Acțiunile HTC au acum valoarea de 11 dolari și așteptările sunt excelente pentru veniturile pe trimestrul 2, datorită lui HTC One. Analistul Alvin Kwock de la J.P. Morgan a menționat într-un report că One era văzut drept ultima șansă a HTC de a scăpa de probleme grave financiare, iar acum deja lucrurile arată bine. Sunt sigur că ați auzit în urmă cu câteva săptămâni ca HTC One avea probleme cu stocurile și se pare că acum s-au rezolvat.

în ultimele 2 săptămâni HTC a reușit să mobilizeze distribuitorii de componente și fabricile pentru a livra noul flagship la timp. Ca urmare analistul citat mai sus se așteaptă la venituri cu 50% mai mari în trimestrul 2 față de primele 3 luni ale anului 2013. Livrările de HTC One au atins 300.000 de unități în martie și ar putea ajunge la 1.2 milioane unități în aprilie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×