S1 Sun Visor, un car kit Bluetooth de top

1.787 ori
<b>S1 Sun Visor, un car kit Bluetooth de top</b>Daca sunteti in cautarea unui car kit Bluetooth de top, care sa fie compatibil cu majoritatea terminalelor mobile, atunci S1 Sun Visor este raspunsul, el sosind cu tehnologia de "izolare a vocii" BlueAnt, care anuleaza zgomotul de fond, vantul si ecoul....

Daca sunteti in cautarea unui car kit Bluetooth de top, care sa fie compatibil cu majoritatea terminalelor mobile, atunci S1 Sun Visor este raspunsul, el sosind cu tehnologia de "izolare a vocii" BlueAnt, care anuleaza zgomotul de fond, vantul si ecoul.

Prin intermediul sistemului multipoint, acest accesoriu permite conectarea a pana la 2 telefoane via conexiune Bluetooth, astfel ca veti putea selecta de pe care terminal sa preluati apelurile. S1 Sun Visor va va permite sa preluati convorbiri in sistem handsfree, in vreme ce conduceti, sa folositi comanda vocala pentru a raspunde apelurilor si sa faceti streaming audio de pe telefoanele cu suport Bluetooth A2DP.

S1 Sun Visor

Accesoriul opereaza la 10 metri distanta maxima de telefon si ofera pana la 15 ore de convorbire, rezistand la o operare de 800 de ore in standby. Gadgetul incorporeaza o baterie Li-Ion, cantareste 100 de grame si suporta recunoastere vocala (doar daca si telefonul suporta aceasta functie).

[Via: Myblueant.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×