Telefonul Sony PSP? Sau doar o tentativa?

1.706 ori
<b>Telefonul Sony PSP? Sau doar o tentativa?</b>In ciuda faptului ca oficialii Sony neaga de fiecare data existenta unui proiect de PSP Phone, un handset axat pe gaming, produs de Sony Ericsson pare o miscare logica a companiei. Un astfel de terminal este cu atat mai necesar pentru compania japoneza,...

In ciuda faptului ca oficialii Sony neaga de fiecare data existenta unui proiect de PSP Phone, un handset axat pe gaming, produs de Sony Ericsson pare o miscare logica a companiei.

Un astfel de terminal este cu atat mai necesar pentru compania japoneza, avand in vedere ca Nokia este gata sa dea lovitura cu platforma sa N-Gage. La urma urmei, Sony Ericsson deja a "catarat" in topuri brandurile Walkman si Cyber-shot si de ce nu ar face la fel si cu PlayStation? Se pare ca acest zvon nu va muri pana ce telefonul destinat gamerilor nu va ajunge pe mana publicului, fie el in varianta reala, fie ca opera a unui producator independent.

Ultimul numarul al revistei Stuff din Marea Britanie prezinta un handset PlayStation incredibil de realist. Evident, este foarte posibil ca graficienii de la Stuff sa fi prezentat publicului versiunea lor ideala de PSP Phone, dar conceptul ramane la fel de interesant. Sony Ericsson ar trebui sa ia lectii in acest caz, deoarece terminalul arata destul de bine si poate va pune in miscare "rotitele" care vor da nastere competitorului handseturilor Nokia cu suport N-Gage.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×