Să Înceapă teasing-ul pentru Android Key Lime Pie! Site-ul Google I/O 2013 e plin de easter egg-uri!

1.092 ori
<b>Să Înceapă teasing-ul pentru Android Key Lime Pie! Site-ul Google I/O 2013 e plin de easter egg-uri!</b>Celor de la Google le place să se joace cu mințile utilizatorilor și fanilor, astfel că odată cu apropierea evenimentului Google I/O 2013, avem parte de un teaser minunat. E vorba despre site-ul evenimentului, care e plin de ghicitori și easter...

Celor de la Google le place să se joace cu mințile utilizatorilor și fanilor, astfel că odată cu apropierea evenimentului Google I/O 2013, avem parte de un teaser minunat. E vorba despre site-ul evenimentului, care e plin de ghicitori și easter egg-uri.

Se zvonește că în luna mai a acestui an, atunci când debutează I/O 2013 vom asista la anunțarea oficială a lui Android Key Lime Pie (Android 4.5 sau 5.0) și a tabletei Nexus 7 2. Site-ul I/O este unul interactiv și va fi nevoie să găsiți codul potrivit în fiecare secțiune I și O pentru a trece mai departe. Veți realiza despre ce e vorba dacă accesați site-ul aici.

Google I/O Joc Android Key Lime

Dacă nimeriți codul potrivit veți vedea un Easter Egg și veți trece la următoarea enigma. Simbolurile Google I/O vă vor duce la fotografii cu cosmosul, pisici I/O și orice vă poate trece prin minte. Va exista și o matrice cu care să vă confruntați și ideea este să ghiciți codul de fiecare dată și apoi să vă bucurați de easter egg. Va exista și o pagină cu Bowling, una 8 bit și una în care aveți instrumente muzicale cu care să vă jucați. Sunteți gata să vă jucați cu "00010001"?

Google I/O Joc Android Key Lime

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×