Să vorbim despre... iPhone, noul iPhone!

1.670 ori
<b>Să vorbim despre... iPhone, noul iPhone!</b>în avampremiera lansării lui iPhone 5/4S de mâine (ora locală 20:00 a României), Apple a început deja pregătirile aferente. Acestea includ și obișnuitul banner, care în acest an afișează un motto parcă mai modest decât de obicei și mai cu...

în avampremiera lansării lui iPhone 5/4S de mâine (ora locală 20:00 a României), Apple a început deja pregătirile aferente. Acestea includ și obișnuitul banner, care în acest an afișează un motto parcă mai modest decât de obicei și mai cu picioarele pe pământ: "Let's Talk iPhone" (Să discutăm despre iPhone).

Iconurile de pe banner sunt identice cu cele de pe invitațiile trimise presei săptămâna trecută. De această dată evenimentul nu va mai fi găzduit de un amfiteatru uriaș din San Francisco, ci va avea loc în campusul Apple în clădirea 4 Infinite Loop. Având în vedere faptul că auditoriumul din această clădire găzduiește doar 200-250 de persoane, aș putea spune că va fi un eveniment intim, chiar dacă el va fi transmis pe web de toate blogurile tech posibile.

îl așteptăm pe noul CEO Tim Cook pe scenă, deși nu m-ar surprinde dacă ar apărea și Steve Jobs, măcar pe ecran prin FaceTime de pe noul iPhone. Acesta este un pas foarte important pentru Cook, iar un început cu stângul îi va faulta cariera de CEO din start. Totuși, sunt convins că moștenirea lui Steve și darul inovației va mai rezista încă 2-3 ani și un eveniment Apple nu va fi niciodată plictisitor. "One more thing... "

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×