Windows Phone 7 portat pe HTC HD2, acum În varianta finală (Video)

5.155 ori
<b>Windows Phone 7 portat pe HTC HD2, acum În varianta finală (Video)</b>După luni întregi de pregătiri și modificări de cod, Echipa Dark Forces a reușit o portare completă și eficientă a lui Windows Phone 7 pe faimosul HTC HD2. Puteți vedea OS-ul în acțiune pe handset în clipurile de mai jos, dacă sunteți...

După luni întregi de pregătiri și modificări de cod, Echipa Dark Forces a reușit o portare completă și eficientă a lui Windows Phone 7 pe faimosul HTC HD2. Puteți vedea OS-ul în acțiune pe handset în clipurile de mai jos, dacă sunteți curioși, iar pachetul software necesar portării poate fi descărcat de pe site-ul Dark Forces, dar doar de către utilizatorii ce au cont pe acesta.

Multe aspecte au fost îmbunătățite de la prima versiune a acestui port, iar acum sistemul va porni rapid și în cazul primei bootari va fi nevoie de 20 de secunde pentru a porni meniul de setări. Bateria va putea fi schimbată în mod normal în WP7 și nu există un consum mai ridicat sau mai scăzut decât pe alt OS.

Toate funcțiile telefonului sunt disponibile, fără omisiuni, astfel că puteți trimite mesaje, apela, primi apeluri, asculta muzică și multe altele. Simbolurile chinezești sunt afișate în mod corect, iar camera este capabilă de captură video 720p, deși în cazul sincronizării bliț-fotografie pot apărea unele probleme.

Deocamdată Xbox Live și Windows Marketplace nu funcționează, din cauza sistemului de securitate implementat de Microsoft, dar în rest platforma se comportă exclelent. WiFi și Bluetooth funcționează normal, interfața este complet funcțională, ca și Office și playerul Zune. și acum să lăsăm clipurile să vorbească:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×