Nokia N9 cu Android 4.0.3, cel mai original terminal Android de pe piață (Video)

2.541 ori
<b>Nokia N9 cu Android 4.0.3, cel mai original terminal Android de pe piață (Video)</b>V-am arătat cu ceva timp în urmă un Nokia N9 rulând Android 4.0, dar la acea vreme portarea nu fusese realizată complet și OS-ul se mișcă foarte greu, iar majoritatea funcțiilor sale nu erau disponibile. Acum portul a evoluat semnificativ și...

V-am arătat cu ceva timp în urmă un Nokia N9 rulând Android 4.0, dar la acea vreme portarea nu fusese realizată complet și OS-ul se mișcă foarte greu, iar majoritatea funcțiilor sale nu erau disponibile. Acum portul a evoluat semnificativ și după cum se vede în clipul de mai jos avem acces la browser, chiar și la Google Play, la zona de setări și multe alte funcții.

Aici trebuie să mulțumim dezvoltatorilor pentru munca depusă la acest device care în varianta standard rula MeeGo, iar acum are parte de cel mai nou release Android. Această inițiativă este cunoscută sub numele de "Project Mayhem" și a atins in sfârșit o variantă destul de stabilă încă să fie Alpha Release 1, cu Android 4.0.3 la pachet. Evident, există încă destule funcții care nu sunt disponibile, dar după cum se vede și în clipul din acest articol, măcar terminalul cu ecran de 3.9 inch e utilizabil.

Oare ce părere are Nokia atunci când vede astfel de inițiative și se uită în ograda proprie văzând doar un Windows Phone deloc personalizat și device-uri repetitive cu același design ca și N9? Un telefon Nokia cu Android rămâne în continuare un "vis umed" pentru mulți, dar dacă hackerii își continuă munca și ajung la rezultate solide, atunci poate că vom vedea și mai marele Lumia 900 cu același OS la bord, după un port.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×