Sagem my220x, telefonul aurit

9.153 ori
<b>Sagem my220x, telefonul aurit</b>Iata un alt model destinat celebritatii si produs de Sagem, impresionand publicul prin nuantele sale aurii, dar si prin accesibilitatea sa la capitolul pret. Terminalul din imaginea urmatoare costa intre 12 si 14 lire sterline: Pretul ne ajuta sa realizam...

Iata un alt model destinat celebritatii si produs de Sagem, impresionand publicul prin nuantele sale aurii, dar si prin accesibilitatea sa la capitolul pret. Terminalul din imaginea urmatoare costa intre 12 si 14 lire sterline:

Pretul ne ajuta sa realizam ca nuantele aurii nu inseamna neaparat faptul ca telefonul este poleit cu aur... Totusi acest "frate" al lui Sagem my150x este "aur curat" la capitol specificatii tehnice. Sosind intr-un design elegant si compact, my220x este un telefon de lux, accesibil oricui. Veti aprecia cu siguranta butonul Meniu sub forma de disc aurit, care se inscrie perfect in linia de design urmata de Sagem in cazul acestui handset.

my220x va incapea in orice poseta, dar si in orice buzunar, terminalul cantarind doar 65 de grame si avand o grosime de doar 10mm. Totusi, marimea sa compacta ascunde feature-uri de calitate, de la suportul hands-free la display-ul LCD de 65.000 de culori si sistemul T9 folosit in cazul SMS-urilor. Avem de-a face cu un telefon dual-band, care suporta 180 de minute de convorbire si a carui baterie rezista 240 de ore in standby.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×