Samsung a început lucrul la Android 8.0 Oreo pentru smartphone-ul Galaxy A8 (2018)

1.648 ori
<b>Samsung a început lucrul la Android 8.0 Oreo pentru smartphone-ul Galaxy A8 (2018)</b>O veste importantă ajunsă astăzi în online este și aceea că sud-coreenii de la Samsung au început lucrul la actualizarea Android 8.0 Oreo destinată smartphone-ului Samsung Galaxy A8 (2018). Această informație vine la scurt timp de la aflarea

Pe finalul anului trecut soseau din partea celor de la Samsung și smartphone-urile Galaxy A8 (2018) și Galaxy A8+ (2018), telefoane pe care le așteptam direct cu Android Oreo din fabrică. Nu așa au stat lucrurile totuși și abia în vară am putea asista la actualizarea dispozitivelor de față la cel mai nou release Android, asta ținând cont de vestea că lucrul la pachetul software abia a început.

Vestea sosește din partea site-ului GalaxyClub și este confirmată și de către cei de la Sammobile, astfel că totul este veridic. Suntem informați că actualul build Oreo de test pentru A8 (2018) are versiunea firmware A530FXXU2BRDx, în vreme ce build-ul Nougat are versiunea firmware A530FXXU2ARD3.

Schimbarea de la o literă la alta (A -> B) în cazul versiunilor firmware indică faptul că este vorba despre o actualizare software majoră și nu de ceva actualizări de securitate. Așteptăm ca Oreo să ajungă pe A8 și A8+ (2018) undeva prin vara acestui an, sau poate mai devreme dacă cei de la Samsung își dau mai mult interesul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×