HTC U12+ îşi dezvăluie primele mostre foto, se descurcă rezonabil la interior, nu prinde prea multe detalii

1.338 ori
<b>HTC U12+ îşi dezvăluie primele mostre foto, se descurcă rezonabil la interior, nu prinde prea multe detalii</b>Tot la început de săptămână sosește și o scăpare nouă asociată lui HTC U12+ și anume primele mostre foto realizate de camera sa duală. La prima vedere putem spune că la interior capturile sunt într-un fel rezonabile, asta în situația în care

 

În ultima lună HTC U12+ a avut parte de multe scăpări, inclusiv în liste de specificaţii, randări şi fotografii hands on. Acum vedem şi primele sale mostre foto, anticipând lansarea care ar trebui să aibă loc luna viitoare.

Mostra foto HTC U12+

Datele EXIF ale fotografiilor le confirmă autenticitatea, deci nici o problemă la acest capitol. Handsetul apare cu numele de cod HTC 2Q55100, care ar fi asociat fix lui HTC U12+. Judecând după scăpările din ultima vreme, telefonul ar trebui să aibă două camere de 12 MP în spate. Datele EXIF arată şi două deschideri diferite ale diafragmei, F/2.6 şi F/1.8, deci clar avem o cameră duală.

Mostra foto HTC U12+

Fotografiile au fost realizate pe 7 aprilie în Taiwan, Țara de baştină HTC în ceea ce pare a fi un sushi bar. Observ o textură corect calibrată a lemnului şi a scaunelor din nuiele împletite, cu umbre şi culori plăcute în imagine. Şi în zona mai întunecată a acelor borcane cu murături se descurcă telefonul binişor. La exterior pare să prindă un pic mai puţină lumină decât ne aşteptam, dar iarăşi calibrează OK culorile.

Mostra foto HTC U12+

E o zonă cu multă umbră totuşi, dar detaliile frunzelor nu mă conving, mai ales cele de jos. Se vede treaba că nu sunt realizate aceste cadre de un fotograf profesionist. HTC U12+ este aşteptat cu procesor Snapdragon 845, spate din sticlă, 6 GB RAM şi 128 GB stocare. O nouă versiune de Edge Sense ar trebui să fie la bord şi aparent vom avea şi o cameră duală în faţă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×