Update-ul Android Oreo Beta 4 se distribuie acum către smartphone-urile Galaxy S8 și Galaxy S8+

2.401 ori
<b>Update-ul Android Oreo Beta 4 se distribuie acum către smartphone-urile Galaxy S8 și Galaxy S8+</b>De curând am aflat că Samsung plănuiește lansarea finală a lui Android Oreo pe smartphone-urile Galaxy S8 și Galaxy S8+ în ianuarie 2018, timeline ce intră în grafic ținând cont de faptul că în aceste zile a început distribuirea update-ului

Chiar ieri aflam posibilitatea ca sud-coreenii de la Samsung să livreze versiunea finală a lui Android Oreo pe smartphone-urile Galaxy S8 și Galaxy S8+ din ianuarie 2018, timeline ce intră în grafic ținând cont de faptul că update-ul Oreo Beta 4 tocmai ce se distribuie în acest moment. Până luna viitoare cei de la Samsung vor rezolva și restul bug-urilor întâlnite în software și astfel pregăti update-ul final.

Beta 4

Actualizarea de față (Beta 4) se adresează celor care sunt înscriși în programul de testare beta și pentru a verifica dacă release-ul este disponibil trebuie urmați pașii: Setări - Update-uri Software - Descarcă update-uri manual. Pachetul software are o mărime de 850 MB și descoperim că acesta include și patch-urile de securitate din decembrie și o mulțime de bug fix-uri.

După cum vedeți în captura de mai sus există numeroase probleme rezolvate de această actualizare și nu putem decât să sperăm ca bug-urile descoperite de testerii beta în noua versiune să fie foarte puține, pentru că altfel iar vor apărea amânări ale debutului final. Să vedem acum dacă Oreo vine în ianuarie sau nu..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×