Samsung Galaxy A7 (2017) vine cu Bixby preinstalat în Coreea de Sud

1.714 ori
<b>Samsung Galaxy A7 (2017) vine cu Bixby preinstalat în Coreea de Sud</b>Deși asistentul vocal Bixby încă nu este perfecționat cum trebuie, Samsung îl aduce și pe noi terminale în afara celor din seria Galaxy S8. Este vorba despre Galaxy A7 (2017) care în ediția sud-coreeană vine cu acest AI la pachet din fabrică

Ştiam că Samsung are de gând să aducă asistentul virtual Bixby şi pe alte telefoane decât Galaxy S8 şi azi avem un exemplu de astfel de device. E vorba despre Samsung Galaxy A7 (2017), terminal care era destinat doar anumitor regiuni de pe glob, printre care şi Coreea de Sud. Terminalul este vândut de către SK Telekom, un operator coreean şi vine cu Bixby preinstalat.

Handset-ul nu are buton fizic dedicat pentru Bixby, dar în rest primeşte comenzi similare cu S8. Problema e că nu avem şi aspectul vocal activat, în condiţiile în care Bixby Voice e disponibil pe Galaxy S8 încă din luna mai. Samsung Galaxy A7 (2017) costă echivalentul a 452 de euro în Coreea şi vine cu dotări ca 3 GB RAM, procesor Exynos 7880 Octa, baterie de 3600 mAh şi ecran Full HD de 5.7 inch.

Rulează tot Android Marshmallow ca şi celelalte modele Galaxy A 2017. În ultima lună am tot auzit că Bixby are probleme cu limba engleză, având necazuri cu gramatica şi cu sintaxa. Sunt probleme cu formarea de propoziţii în engleză şi ele au persistat în luna mai şi iunie a acestui an. Întârzierile lui Bixby Voice au dezamăgit publicul care a cumpărat un Galaxy S8 încă de la începutul primăverii şi încă aşteaptă să poată interacţiona cu un asistent virtual viabil.

Poate până la Note 8 se rezolvă tot...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×