Samsung anunță dezvoltarea unui ecran de smartphone indestructibil similar cu Moto ShatterShield

879 ori
<b>Samsung anunță dezvoltarea unui ecran de smartphone indestructibil similar cu Moto ShatterShield </b>Astăzi aflăm detalii despre cea mai nouă creație marca Samsung și anume un ecran de smartphone indestructibil care la prima vedere nu pare a fi decât o reinventare a soluției Moto ShatterShield adusă în ultimii ani pe modelele Z Force din

Un anunț important vine astăzi din partea celor de la Samsung, companie sud-coreeană care dezvăluie o nouă tehnologie aplicată ecranului de smartphone care face imposibilă distrugerea sa. Acest display a fost certificat de către compania Underwriters Laboratories din SUA și descoperim că soluția este destul de asemănătoare celei Moto ShatterShield adusă de Motorola pe piață pe telefoanele Z Force. 

Panoul este unul flexibil OLED care dispune de un substrat din plastic indestructibil și suntem informați că acesta a trebuit să treacă de testele riguroase realizate de Underwriters Laboratories pentru obținerea certificării militare OSHA. Astfel, ecranul a trecut prin numeroase teste, de la cel de scăpare pe jos de la o înălțime de 1.2 metri pentru 26 ori în succesiune și până la cel de expunere la temperaturi extreme cuprinse între -32 grade Celsius și 71 grade Celsius.

Chiar și după aceste teste, panoul continua să funcționeze fără probleme sau daune apărute pe suprafața sa sau în părțile laterale, respectiv margini. A fost realizat și un drop test de la 1.8 metri înălțime și chiar și în aceste condiții, panoul a supraviețuit. Nu este clar când trebuie să ne așteptăm la implementarea acestor panouri pe smartphone-urile Samsung, dar sperăm ca acest lucru să se întâmple cât mai curând posibil.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×