După telefonul pliabil urmează cel cu ecran extensibil; Iată cum arată propunerea Samsung

708 ori
<b>După telefonul pliabil urmează cel cu ecran extensibil; Iată cum arată propunerea Samsung</b>Cu doar câteva zile înainte de lansarea primului telefon de pe piață ce adoptă un decupaj circular direct în ecran pentru camera selfie, iată că Samsung primește un brevet tare interesant, unul ce face referire la un alt design de terminal

În pragul lansării primului smartphone de pe piață ce adoptă decupaj direct în ecran pentru camera selfie, iată că Samsung primește și un brevet interesant care descrie în schimb un smartphone al viitorului. Nu este vorba despre un device pliabil, ci despre unul care are capabilitatea de a-și extinde diagonala în funcție de nevoi după cum veți descoperi pe seama schițelor de mai jos ce au fost extrase din brevet.

Brevet Samsung

Ecranul acestui dispozitiv se va putea extinde și astfel transforma rapid dintr-un smartphone compact într-o tabletă fix precum se poate vedea și în imaginile din acest articol. Potrivit informațiilor dezvăluite de către documentele asociate, terminalul include un ecran flexibil, dar și un element de fixare deasupra ecranului - toate fiind incluse într-o carcasa care la prima vedere pare a fi tare complicată.

Brevet Samsung

De asemenea, este menționată aici și o balama care include o piesă de legătură ce ulterior este cuplată la elementul de fixare. În teorie, privim aici asupra unui telefon cu rame laterale care pot fi apucate și trase în stânga și la dreapta pentru a extinde ecranul la o dimensiune mai generoasă similară cu cea a unei tablete. 

Acea balama pe care o vedem în schița de mai sus seamănă mai degrabă cu un mecanism slider, cu toate că Samsung o numește fără ezitare "balama" în brevet. Ideea în sine sună promițătoare, dar ar putea dura câțiva ani buni până când vom vedea un asemenea device disponibil comercial. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×