Samsung anunță Galaxy Note II În versiune roz

1.877 ori
<b>Samsung anunță Galaxy Note II În versiune roz</b>Samsung a anunțat astăzi o versiune roz "marțian" a lui Galaxy Note II și în Coreea de Sud, după ce terminalul debutase în această versiune în Taiwan. Phabletul va fi disponibil de pe 22 februarie în țara natală a brandului sau producător,...

Samsung a anunțat astăzi o versiune roz "marțian" a lui Galaxy Note II și în Coreea de Sud, după ce terminalul debutase în această versiune în Taiwan. Phabletul va fi disponibil de pe 22 februarie în țara natală a brandului sau producător, prin intermediul celor 3 mari operatori locali. Pe lângă versiunea roz, Galaxy Note II se mai găsește și pe gri titaniu, ambra maron și rubiniu.

Nu avem încă informații legat de momentul când Samsung va decide să își ofere phabletul în această culoare și pe piața internațională, dar sunt sigur că până la sosirea lui Galaxy Note III vom avea phabletul roz și la noi în țară. Din câte am înțeles, la un moment dat acest produs era promovat cu predilecție către publicul feminin, către femeia de afaceri și către femeia modernă axată pe multitasking. Astfel, îmi imaginez că versiunea roz ar avea mare succes în luna martie, luna femeilor.

Galaxy Note II În versiune roz

în plus, prețurile lui Note II au început să scadă și peste câteva luni vor ajunge probabil și la 2.000 de lei, un chilipir pentru acest device foarte puternic. El vine cu procesor quad core Exynos, 2 GB RAM, camera de 8 MP, o super baterie care asigură 2-3 zile de funcționare și un stylus S Pen cu peste 1000 de nivele de presiune. Vă simțiți tentate de acest model doamnelor?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×