CEO-ul HTC, Peter Chou se declară Încrezător În aprecierea consumatorului față de inovațiile lui One (Video)

930 ori
<b>CEO-ul HTC, Peter Chou se declară Încrezător În aprecierea consumatorului față de inovațiile lui One (Video)</b>Ieri a avut debutul mult așteptatului smartphone HTC One, care a intrigat intrebul web prin dotările sale high end și prin funcții revoluționare că Zoe, BoomSound, Ultrapixel sau BlinkFeed. Ei bine, după eveniment CEO-ul HTC, Peter Chou a avut...

Ieri a avut debutul mult așteptatului smartphone HTC One, care a intrigat intrebul web prin dotările sale high end și prin funcții revoluționare că Zoe, BoomSound, Ultrapixel sau BlinkFeed. Ei bine, după eveniment CEO-ul HTC, Peter Chou a avut câteva minute pentru un interviu cu cei de la Engadget, pe care îl puteți urmări mai jos.

Chou se număra printre acei CEO simpatici, împreună cu cel de la BlackBerry și cel de la Nvidia. Engadget afirma totuși că răspunsurile șefului HTC au fost destul de vagi, deși Chou a recunoscut că firma pe care o conduce nu a stat atât de strălucit la marketing pe cât ar fi dorit. HTC ar fi avut produse inovatoare, dar publicul nu a aflat cum trebuie de aceste noutăți. Ei bine, la HTC One s-a rezolvat și problema marketingului și promovării, cu accentul pe inovații. Oficialul HTC are încredere in noul flagship și în faptul că acesta va atrage și din publicul rivalilor lor.

Cheia succesului ar fi, printre altele o colaborare strânsă cu partenerii, conform lui Peter Chou. în același interviu oficialul a declarat și că în cadrul HTC există schimbări în acest moment, unele care se axează pe promovarea inovațiilor și a punerii lor în aplicare. Revenind la HTC One, evident că și acesta a fost subiect de discuție, șeful HTC lăudându-i noile funcții și mai ales pe HTC Zoe, galeria multimedia + editor foto/video pe steroizi, care a stârnit aplauze în sală.

Chou a discutat și despre "mitul megapixelilor" și reacția publicului la faptul că HTC One are o cameră de 4 megapixeli, dar una mai eficienta prin intermediul tehnologiei Ultrapixel. Mai multe detalii aveți în interviul propriu zis din clip.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×