Samsung anunta handseturile Omnia Pro 4 si Omnia Pro 5

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.382 ori
<b>Samsung anunta handseturile Omnia Pro 4 si Omnia Pro 5</b>Samsung tocmai a anuntat in cadrul CommunicAsia 2010 2 noi terminale Windows Mobile: Omnia Pro 4 si 5. Aceste smartphone-uri Windows Mobile 6.5 sunt prezentate in imaginile de mai jos si sunt destinate publicului business, mai degraba decat consumatorului...

Samsung tocmai a anuntat in cadrul CommunicAsia 2010 2 noi terminale Windows Mobile: Omnia Pro 4 si 5. Aceste smartphone-uri Windows Mobile 6.5 sunt prezentate in imaginile de mai jos si sunt destinate publicului business, mai degraba decat consumatorului de rand.

Omnia Pro 4 este cunoscut si drept B7359, in vreme ce Omnia Pro 5 poarta si numele de B6520 si ruleaza Windows Mobile Standard. Dupa cum aflam de pe Techtickerblog.com si FoneArena.com, Samsung Omnia Pro 4 va sosi pe piata in luna iulie in Europa, in vreme ce Omnia Pro 5 va debuta in august, in special pe piata asiatica si africana.

B7350 Omnia PRO 4

Tot la CommunicAsia 2010 Samsung a anuntat si noile terminale Wave 2 si Wave 2 Pro, bazate pe Bada OS, dar si Galaxy 5 i5500 si Galaxy 3. Acestea 2 din urma vor sosi pe piata europeana in iulie si mai aflam ca Samsung a prezentat si telefonul Beam, cu proiector incorporat.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×