Produse evoMAG.ro

Samsung anunta handseturile Omnia Pro 4 si Omnia Pro 5

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.271 ori
<b>Samsung anunta handseturile Omnia Pro 4 si Omnia Pro 5</b>Samsung tocmai a anuntat in cadrul CommunicAsia 2010 2 noi terminale Windows Mobile: Omnia Pro 4 si 5. Aceste smartphone-uri Windows Mobile 6.5 sunt prezentate in imaginile de mai jos si sunt destinate publicului business, mai degraba decat consumatorului...

Samsung tocmai a anuntat in cadrul CommunicAsia 2010 2 noi terminale Windows Mobile: Omnia Pro 4 si 5. Aceste smartphone-uri Windows Mobile 6.5 sunt prezentate in imaginile de mai jos si sunt destinate publicului business, mai degraba decat consumatorului de rand.

Omnia Pro 4 este cunoscut si drept B7359, in vreme ce Omnia Pro 5 poarta si numele de B6520 si ruleaza Windows Mobile Standard. Dupa cum aflam de pe Techtickerblog.com si FoneArena.com, Samsung Omnia Pro 4 va sosi pe piata in luna iulie in Europa, in vreme ce Omnia Pro 5 va debuta in august, in special pe piata asiatica si africana.

B7350 Omnia PRO 4

Tot la CommunicAsia 2010 Samsung a anuntat si noile terminale Wave 2 si Wave 2 Pro, bazate pe Bada OS, dar si Galaxy 5 i5500 si Galaxy 3. Acestea 2 din urma vor sosi pe piata europeana in iulie si mai aflam ca Samsung a prezentat si telefonul Beam, cu proiector incorporat.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×