Sony Ericsson Julie, primul telefon WP7 al companiei?

1.138 ori
<b>Sony Ericsson Julie, primul telefon WP7 al companiei?</b>Pe langa numeroasele scapari ale celor de la Nokia, am avut ocazia sa aflam ca si Sony Ericsson pregateste un handset cel putin interesant, bazat pe platofrma Windows Phone 7. Sursa de aici afirma ca Sony Ericsson Julie va fi primul model de acest gen,...

Pe langa numeroasele scapari ale celor de la Nokia, am avut ocazia sa aflam ca si Sony Ericsson pregateste un handset cel putin interesant, bazat pe platofrma Windows Phone 7. Sursa de aici afirma ca Sony Ericsson Julie va fi primul model de acest gen, iar ceea ce vedeti in imaginea din acest articol este doar o opera in Photoshop si nu terminalul real.

Zvonurile afirma ca terminalul Sony Ericsson va incorpora un display capacitiv touch de 4 inchi, o tastatura glisanta QWERTY si probabil se va baza pe designul seriei XPERIA. Speculatiile mentioneaza ca acesta ar putea fi cel mai bine dotat smartphone WP7 din primul val de astfel de terminale, care va sosi in aceasta toamna.

Ramane de vazut daca Motorola ne va surprinde cu un telefon cu procesor de 2GHz si WP7 la bord...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×