Samsung AnyCall Haptic, disponibil si tentant, dar scump

1.848 ori
<b>Samsung AnyCall Haptic, disponibil si tentant, dar scump</b>Cunoastem Samsung drept compania extrem de inovatoare cand vine vorba de hardware, dar nu foarte stralucita in cazul software-ului. Se pare ca aceasta trasatura este pe cale de a se schimba si prin intermediul terminalului SCH-W420, pe care-l puteti...

Cunoastem Samsung drept compania extrem de inovatoare cand vine vorba de hardware, dar nu foarte stralucita in cazul software-ului. Se pare ca aceasta trasatura este pe cale de a se schimba si prin intermediul terminalului SCH-W420, pe care-l puteti admira intr-o scurta reclama, la care veti fi transportati printr-un click pe urmatoarea imagine:

Samsung a creat o noua interfata, TouchWiz, special pentru telefoanele sale dotate cu touchscreen, combatand astfel ideea ca softurile sale sunt de proasta calitate. Noul handset, branduit AnyCall si botezat SCH-420 include un display cu diagonala de 3.2 inch, 16:9 si obisnuitul suport pentru televiziune mobila, feature esential in cazul telefoanelor asiatice. Standardul de televiziune este DMB, iar lista de specificatii continua cu o camera de 2 megapixeli si Bluetooth 2.0.

Dupa cum ati putut observa si in reclama la acest telefon, feedbackul haptic este principalul sau atuu. Acesta va fi simtit sub forma unui feedback prin vibratii care completeaza experienta oferita de interfata handsetului. De asemenea, trebuie sa mentionam ca ecranul Home este customizabil cu widgeturi, acest feature tintind consumatorul, lucru pe care nu putem sa il spunem si despre pretul acestui telefon: intre 700 si 800 de dolari. Sa fie oare o interfata atat de scumpa sau Samsung isi considera terminalul un high-end?

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×