Telefonul LG cu ... piele umana?

1.409 ori
<b>Telefonul LG cu ... piele umana?</b>Sau mai bine zis cu senzatie de piele umana. In vreme ce fanii Vertu vaneaza telefoane cu piele de crocodil pentru a-si etala bogatia, exista persoane care vor fi atrase de noul LG-SH240, care promite o senzatie similara cu cea a pielii umane, la...

Sau mai bine zis cu senzatie de piele umana. In vreme ce fanii Vertu vaneaza telefoane cu piele de crocodil pentru a-si etala bogatia, exista persoane care vor fi atrase de noul LG-SH240, care promite o senzatie similara cu cea a pielii umane, la atingere.

Este amuzant sa vezi pe lista de specificatii "feels like real skin", "se simte ca pielea reala", iar afirmatia face referire la keypadul telefonului din imaginea de mai sus, care ofera o senzatie tactila deosebita. Intrebarea care se pune este "piele de domnisoara?" Piele moale de fotomodel care face reclama la LG? Sau pielea muritorului de rand? Va va bucura totusi sa aflati ca acest keypad nu este impodobit cu piele umana, ci cu o substanta pe baza de silicon, care imita pielea, la atingere.

In ce priveste specificatiile tehnice ale acestui telefon, el este dotat cu o camera standard de 2 megapixeli si soseste cu vestea proasta a lansarii doar in Korea. Evident, oricat de previzibila ar fi afirmatia trebuie sa o spun: telefonul este cu siguranta adresat si celebruluii Hannibal Lecter. Priviti tastele acestui telefon si marginile ce inconjoara partea sa frontala... Estetic, ele nu atrag cumparatorul, dar cand presa mentioneaza feature-ul care imita senzatia de atingere pielii umane, consumatorul devine curios si...cumpara. Buna strategie de marketing, LG!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×