Telefoanele parlamentarilor romani

2.339 ori
<b>Telefoanele parlamentarilor romani</b>Click! ne informeaza despre telefoanele alesilor nostri, mentionand ca multi dintre acestia au telefoane foarte vechi, dar exista totusi si cativa politicieni care nu isi fac averile de ras. Aflam, spre exemplu, ca liderul de sindicat al METROREX si...

Click! ne informeaza despre telefoanele alesilor nostri, mentionand ca multi dintre acestia au telefoane foarte vechi, dar exista totusi si cativa politicieni care nu isi fac averile de ras.

Aflam, spre exemplu, ca liderul de sindicat al METROREX si senatorul PSD Ion Radoi are un telefon vechi de 7 ani, evident un Nokia. Lucrurile stau mai rau in cazul pesedistului Doru Ioan Taracila, care poseda acelasi telefon din ianuarie 2005, acesta facandu-i numeroase probleme. In randul liberalilor lucrurile stau total diferit si aflam ca Bogdan Olteanu, Presedintele Camerei este un fericit posesor de BlackBerry, inca de la momentul lansarii sale, dupa cum este si Cristian David, ministrul de Interne.

Ce telefoane au alesii nostri ?

Revenind la brandul Nokia, printre alesi se numara un fan al modelului Commnicator, liberalul Nini Sapunaru. Probleme cu telefonul are si Marius Marinescu, membru PC, iar in mod bizar, colega sa de partid, Silvia Ciornei poseda acelasi model, care nu ii face totusi probleme.

Ne intrebam acum daca presedintele Basescu mai este posesorul unui Nokia N95, dupa cum va informam cu multe luni in urma sau a trecut la iPhone, principalul rival al terminalului produs de finlandezi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×