Telefoanele parlamentarilor romani

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.232 ori
<b>Telefoanele parlamentarilor romani</b>Click! ne informeaza despre telefoanele alesilor nostri, mentionand ca multi dintre acestia au telefoane foarte vechi, dar exista totusi si cativa politicieni care nu isi fac averile de ras. Aflam, spre exemplu, ca liderul de sindicat al METROREX si...

Click! ne informeaza despre telefoanele alesilor nostri, mentionand ca multi dintre acestia au telefoane foarte vechi, dar exista totusi si cativa politicieni care nu isi fac averile de ras.

Aflam, spre exemplu, ca liderul de sindicat al METROREX si senatorul PSD Ion Radoi are un telefon vechi de 7 ani, evident un Nokia. Lucrurile stau mai rau in cazul pesedistului Doru Ioan Taracila, care poseda acelasi telefon din ianuarie 2005, acesta facandu-i numeroase probleme. In randul liberalilor lucrurile stau total diferit si aflam ca Bogdan Olteanu, Presedintele Camerei este un fericit posesor de BlackBerry, inca de la momentul lansarii sale, dupa cum este si Cristian David, ministrul de Interne.

Ce telefoane au alesii nostri ?

Revenind la brandul Nokia, printre alesi se numara un fan al modelului Commnicator, liberalul Nini Sapunaru. Probleme cu telefonul are si Marius Marinescu, membru PC, iar in mod bizar, colega sa de partid, Silvia Ciornei poseda acelasi model, care nu ii face totusi probleme.

Ne intrebam acum daca presedintele Basescu mai este posesorul unui Nokia N95, dupa cum va informam cu multe luni in urma sau a trecut la iPhone, principalul rival al terminalului produs de finlandezi.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×